Tuesday, March 22, 2011

kEnAnGaN ~

setiap orang dalam muka bumi nie mesti ade kenangan sendiri kan ?
kenangan 2 kadang2 ia indah , kadang2 ia pahit .


selama 20 tahun 2 bulan aku hidup dalam bumi ILLAHI yg indah nie , terlampau banyak kenangan yg da tercipta dlm hidup aku.
kenangan tu selalu wt aku windu cgt2 at orang yg same2 cipta kenangan dgn aku 2 .


<3 salah satu kenangan yg selalu aku ingat adalah kenangan dgn arwah atuk aku.
mase beliau hidup , beliau rajen melayan kerenah cucu beliau.
teringat mase aku mule2 masuk darjah satu , org lain sume mak ayah yg anta at sekolah .
tapi aku special , atuk aku yg anta aku at sekolahh aw . jgn jelez ekk . hehe :P
pastu aku rajin urut atuk aku . 2 yg beliau syg lebih kat aku 2. hehe ( pasan tol )
kalo time cuti jew , msty beliau bawak kami g mandy at sungai .
selalu g mandi at air terjun sungai gabai . best gle .
nk g mandy sungai ngn atuk ag . windu cgt2 ngn atukkk . kalo la atuk ad agg .
bestnyeee . msty atuk windu kami semuaa an . emm.


i'll miss u till the end of my life . PROMISE !
AL - FATIHAH tok atUk tersayang ~ ANAS @ ALIAS BIN SULAIMAN .


<3 pastu kenangan2 dengan kwn2 sekolahh.
macam2 kenangan tercipta ngn dowg semua .
time gado laaa . kacau orang laa . masuk nasyid . masuk bola tampar . time sukan sekolahh .time kawad . time perkhemahan . time time laaa ngn dowg sumeee .
windu gle kowt at kawan2 .


<3 skunk da at kolej . at cini pown mcm2 kenangan yg da wujud .
byk cgt kenangan yg tercipta . tinggal ag 1 sem jew ngn kwn2 . bahang2 sedih da terase .
kawan2 at cini mmg da jd kesayangan aku . susah senang kami rase same2 .
dgn budak bilek C201 . time kta gdo laaa . g mandy sme2. mkn sme2 . tdo peluk2. nges sme2. tol x fara n afahh ? mcm2 laaa da kita kongsi same2 an.
kowg da mcm adek beradek aku jew. aku syggg gle2 at kowgg. windu gle sume kenangan 2.


ps2 dgn budak uma n0 6 at permai nie . yana , cikgu ,irah ,ain , ika , muni , n saraaa .
yg nie ag laaa. baru dua sem , tetiap ary ad jew kenangan .
takat nie yg ad , time panjat pagar  2 , yg at entry bawah 2 laaaa. ps2 kete aku rosakk time g uma nenek fara n g uma yana , pas2 air kne potong , emg bestla kn g tumpang mandi uma owg , ps2 masak sme2 , buka pose sme2  n mcm aglaaa . nty msty aku windu gle saat ngn kowgg .
aku harap cgt kta mse nie jln pelan cgt . bia kta cipta byk ag kenangan sebelum kta berpisah .
BERPISAH ? emm . sedihh nyeee. xmo rase . xmo pk agg . xmo2. TAK MAHUUU ! bialaaa mse nie jln pelahan cgt2 .


<3 tak lupe tok orang2 yg penah muncul dalam hidup aku . bila aku da jadi kwn kaw , maknenye kaw da jadi salah satu kesayangan aku .
tapi bila kau pergi dari aku , bukan bermakne aku benci kaw , xsuke kaw.
ALLAH amek kaw dari aku mungkin sbb ALLAH nk bagi aku n kaw kawan yg ag terbaik .
mungkin kita bukan tercipta untuk bersama . tapi kenangan yg penah kita cipta dlu adalah kenangan yg terindah dalam hidup aku bersame2 kaw .
terima kaseh sbb muncul dlm hidup aku . terima kaseh sbb sudi kawan ngn aku . terima kaseh sbb syg aku sbgai kwn kaw . terima kaseh sgt2 .
sampai bila2 aku xkan lupekn kenangan kita . 2 janji aku .

* AKU SAYANG SUME YG PENAH N STILL WUJUD DLM IDUP AKU . ANDA SEMUA KESAYANGAN SAYA ~ <3

9 comments:

  1. sweet dear......huhuhuhu
    tbe2 ak ase cm xmo ja bis blaja...hk trus bsme nan korg....nk susah sng sme2 nan korg....
    waaaaaaaaaaaaa.....ko wat ak nges dear.... huhuhuhuhu....ak syg ngat at ko...tank eayh cz sudi jd my KAWAN....knangan yg xkn ak lupekn spnjg hdup ak..... huwmmmmmm

    ReplyDelete
  2. huhu.
    nanges pulakk. ishh.
    aku ggt baru taw. haha.

    aku pown ase mcm xmo beh blaja ag. huhu.
    mcm2 kenangn kta bersme an. huhu.
    thx coz be part of my my life.
    <3 u bebeh h <3

    ReplyDelete
  3. huhu.
    leks laaaa.
    kta enjoy k.. <3

    ReplyDelete
  4. hahah...xde cte psl ko laa tasha...ahha =P

    ReplyDelete
  5. tasha~ HAHA. nty deyh aku buat cite tok ko. hahaha
    yana ~ xpya nk gelakkn tasha la . aku gigit kang weyhh ! HAHA

    ReplyDelete
  6. bile bce blog ana ni..sebak lak ase..huhuhu..mf if sye terpisahkan ana ngan someone..=)ana kwn n kenal dye lebih lame dri sye..sory for all things i do..sye x berniat pun...kite pena jd rapat suatu ketika dulu..n maafkan sye if sye bkn kwn ana yg terbaik..hope u forgive me and my gemok...harap ana bertemu dgn someone yg boley jage ana..=)sye harap org tu boley jage ana lbh dri yg sblom ni..thanks ats persahabatan kite sebelum ni..=)...(fiah)

    ReplyDelete
  7. awk xamek cpe2 un dari idop sy.
    tme kaseh sbb muncul dlm idop sy jugak.
    sy akn cube jadi kwn yg terbaek tok sume.
    tok awk jugak .
    <3

    ReplyDelete